Logo


Media
Gastenboek

 

Facebook

 

Welkom!

Hartelijk welkom op de website van J.V. 't B(r)ouwersgilde uit Reusel. Hier vindt u meer informatie over onze leden, geschiedenis en etcetera. Vergeet vooral ook niet een bezoekje te brengen aan onze sponsoren, want zonder hen was dit alles niet mogelijk!

REUSEL KERMIS 2013

Komend weekend staat de gezelligste kermis van de regio weer voor de deur. Uiteraard verzorgt J.V. 't B(r)ouwersgilde daarbij op maandagochtend weer het traditionele kermisontbijt. Vanaf 10:00u kan men op het buitenterrein aan de Wilhelminalaan terecht voor een gratis een 'Broodje Struif'.

broodjestruif

Aftrapfeest nieuwe seizoen!

WOENSDAG 4 September om 20.00 te B(r)ouwersgildeplein Reusel. Op deze avond zal u:
- bij kunnen praten met alle leden
- een machtige presentatie te zien krijgen
- onthulling van de nieuwe tekening
- een biertje kunnen drinken

De avond staat vol met vertier en gezelligheid, en natuurlijk met interessante vakantieverhalen

So remember, the fourth of september!

doek

Fijne vakantie!

Inmiddels is de vakantie weer begonnen en zijn we weer druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe bouwseizoen. Voor nu een fijne vakantie toegewenst!

Vakantie

Pinksterbraderie 2013

Op zondag 19 mei 2013 organiseerde Stichting Karnaval Reusel weer haar jaarlijkse Pinksterbraderie. De Kerkstraat, de Lend, de Dorpsbron, Bakkerstraat, en de Vest werden ook dit jaar weer gezellig ingericht met kraampjes, attracties en allerlei andere leuke activiteiten.

Uiteraard waren wij, zoals afgelopen edities, wederom van de partij. Vorig jaar konden bezoekers deelnemen aan het levende fruitautomaat en daarmee onze vereniging op leuke wijze steunen (bedankt!) Deze 2013-editie waren we aanwezig met een Caviarace en Prijzenpong. De braderiebezoekers konden hier voor 0,50 cent aan deelnemen en bovendien ook leuke prijzen winnen! Klik hier voor een korte impressie van onze kraam. Iedereen bedankt voor jullie steun aan onze vereniging.

2013

Rabobank Clubkas campagne

Ook in 2013 organiseert Rabobank De Kempen-West de Clubkas Campagne, waarbij leden van de bank kosteloos hun stem uit mogen brengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard, hoe meer stemmen des te meer geld de vereniging toekomt!

J.V. 't B(r)ouwersgilde doet dit jaar ook weer mee met deze Clubkas actie. Bent u lid van de Rabobank en draagt u onze vereniging een warm hart toe? U kunt uw stem uitbrengen via de volgende website: Rabobank Clubkas Campagne!

[UPDATE: De stemming is inmiddels gesloten. Hartelijk bedankt voor uw stem!]

Rabobankclubkas

Wel-licht op mars?!

Hatsiepatsie, nog steeds aan het bijkomen hoor;)! Zaterdag hebben we tijdens tijdens de Blaalse Lichtstoet 2013 de 1e prijs en de publieksprijs in de wacht mogen slepen! Uiteraard gaat hierbij wederom veel dank uit naar alle vrijwilligers, opbouwhulp, omkleedlocaties, sponsoren en etcetera!

Onderstaand enkele foto's en filmpjes van onze creatie met het thema "Wel-licht op Mars?!"

(c)LvO

(c)LvO

Foto's:

Lichtstoet - Picasaweb B(r)g

Lichtstoet - De Muggezifters

Video's:

Lichtstoet - Arno Maandonks

Lichtstoet - Antoine Troost

Lichtstoet - Robkuh1990

Lichtstoet - Rob Kuijpers

Lichtstoet - Mark de Miranda

Lichtstoet - Carnaval11Video

Lichtstoet - Bart videojoows

Lichtstoet - EDtv.nl

Sneak preview Lichtstoet

Over twee weken, zaterdagavond 9 maart, is het alweer zover: de Blaalse Lichtstoet. Ook dit jaar is 't B(r)ouwersgilde weer van de partij. Inmiddels hebben we al een klein aantal lichtsnoeren geknoopt en hopen we alles wederom op tijd af te krijgen. Onderstaand alvast een voorproefje!

Lichtstoet

Route
De optocht vertrekt om 20:00u vanaf de Markt in Bladel en zal achtereenvolgens door de volgende straten trekken: Europalaan – Korte Voren – Victor de Bucklaan – Burg. van Houdtplein – Burg. Goossensstraat – Van Dissellaan en weer terug naar de Markt.

Stem op onze carnavalspakken!

Was u ook zo onder de indruk van de pakken die onze naaimoeders weer voor ons hebben weten te maken? Wij in ieder geval wel! Mede hierdoor konden we weer geweldig voor de dag komen in de carnavalsoptochten!

Deze carnavalspakken in combinatie met Uw stem, kunnen ons daarnaast bovendien 250 euro tegoed opleveren bij onze stoffenleverancier Van der Vorst! Via onderstaande link kunt u uw stem uitbrengen, alvast bedankt!! (ook namens de naaimoeders;)

https://vorstmodestoffen.fbaktie.nl/nl/profiel/afbeelding/145

vandervorst

Carnaval(s)opmars 2013

Damn! Wat een geweldig feest weer!! Iedereen bedankt voor de super enthousiaste reacties!

Met onze 'Carnaval(s)opmars' hebben we in Reusel tijdens de Narrenparade de 1e prijs, meest carnavalesk idee, de publieksprijs én hoogst aantal punten! In Hapert tijdens de Kempenoptocht hebben we eveneens een geweldige 1e prijs gewonnen!! GEWELDIG!!

Carnaval(s)opmars
(bron: narrendonk.nl)

Uiteraard was dit natuurlijk niet mogelijk geweest zonder onze geweldige vrijwilligers! Theo en Ardy, naaimoeders en houtvaders, tekenaar Gijs Hermans, Geert van de Borne en andere opbouwhulp, Huub Dirkx, onze sponsoren en alle andere vrijwilligers! BEDANKT!!

Carnaval(s)opmars
(bron: narrendonk.nl)

2013

Onderstaand alvast wat foto's en filmpjes, nu snel naar 't dweilen!

Foto's:

Narrenparade - Stichting Karnaval Reusel

Narrenparade - Thijs van der Zanden

Narrenparade - Jan Wijten

Carnavalsoptocht - Picasaweb B(r)g

(Op)bouw v/d wagen - Picasaweb B(r)g

Video's:

Narrenparade - Jantje 73

Narrenparade - NielsG7

Kempenoptocht - Kempenonline

Kempenoptocht - Kempentv

Kempenoptocht - Antoine Troost

Kempenoptocht - Carnaval11


SPONSOREN


AGENDA '16/'17:
7 t/m 9 okt:
Oktoberfest Reusel

4 t/m 6 nov:
Wiekent!
12 nov:
Narrenfestijn
27 t/m 29 dec:
Workshop wagenbouwen
8 jan:
Open dag
10 jan:
Reuselse Biercantus
13 t/m 15 jan:
Papiermasjee-weekend I
20 t/m 22 jan:
Papiermasjee-weekend II
20 jan:
KWW Sterrenshow
21 jan:
Het SpierBal
3 t/m 5 febr:
Schilderweekend I